Als jij op vakantie gaat dan wil je zorgeloos genieten. Met in gedachte dat jouw konijnen op een goed plekje ook kunnen genieten. 
Dan ben je bij Flopping Lops aan het juiste adres! 

 

Jouw konijnen zullen all-inclusive genieten van hun tijd bij Flopping Lops. Ik zorg voor voeding, voldoende groot verblijf,  dagelijks vers drinkwater, dagelijkse verschoning van het toilet en doe een dagelijks check uiteraard van de gezondheid en gedrag! 


Ik voorzie in de noden van jouw konijnen door knaagmateriaal aan te bieden, te laten bewegen, denkspellen te spelen en af en toe een aaitje. 

Zelf hoef je niets mee te nemen maar een schuilplaats met vertrouwde geur kan ervoor zorgen dat ze meer op hun gemak zijn. 

In het verblijf worden schuilplekjes voorzien alsook een slipvrije ondergrond. Hier en daar zal een zacht plaatsje zijn om te rusten. Als ik zelf aan het werk ben dan mogen de konijnen los lopen in de ruimte van 30m². 

Met plezier neem ik foto's en filmpjes om jou door te sturen, zo heb je de bevestiging dat ze zich goed voelen.

Nog heel belangrijk! Er zijn geen andere vreemde konijnen aanwezig in de ruimte. Onze eigen konijnen zitten 2 verdiepen lager. 

We vangen momenteel enkel konijnen binnen op. Dit wil zeggen zit er al een koppeltje in het verblijf dan is het niet meer mogelijk te reserveren voor die periode. 

Vanaf 03/2023 zal er ook een buitenverblijf beschikbaar zijn. 

Reserveren kan per mail: info@floppinglops.be. Let op reservatie is pas definitief na betaling van een voorschot.

Adres

Ongelberg 75
2490 Balen

Tarieven

1 konijn : €12/dag

2 konijnen: €15/dag

Vanaf 3 konijnen is de prijs te bespreken

Worden jouw konijnen getrimd door mij? Dan kan je ook jouw konijnen laten trimmen tijdens hun verblijf met een kleine korting. 

Kortharig konijn onderhoud: €25

Langharig konijn onderhoud: €35

Plakpoep: €55

Vervilting: €70

Foto's van het verblijf volgen nog, we zijn momenteel druk bezig om de ruimte af te werken.  Maar kom gerust een kijkje nemen alvorens te reserveren.

Betalen kan cash of met Payconiq

 

Voorwaarden

  • Flopping Lops geeft aan hoeveel konijnen maximum in 1 verblijf terechtkomen.

  • Uw konijnen moeten gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Dit om het doorgeven van ziekte te vermijden naar andere konijnen. Graag het vaccinatieboekje meenemen bij het afzetten van jouw konijn. 

  • Indien uw konijn medische verzorging nodig heeft, gelieve dit dan op voorhand te vermelden. Zo kunnen we bespreken welke medicatie moet toegediend worden en welke extra kosten hiervoor aangerekend worden.

  • Bij twijfel over de gezondheid van uw konijn, consulteert Flopping Lops een dierenarts. De kosten van het consult en de medicatie zijn voor rekening van de eigenaar. 

  • Flopping Lops kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het overlijden van uw konijn(en).

  • Na afspraak kan je jouw konijn(en) langsbrengen en ophalen. Is er een wijziging in jouw planning qua afzetten of ophalen gelieve mij, Evi, te contacteren per mail, telefoon of Whatsapp. NIET via Facebook of Instagram.

  • Bij het niet ophalen van uw konijn(en) behoudt Flopping Lops zich het recht om de konijnen na 14 dagen te herplaatsen. Restitutie van de verblijfskosten is niet mogelijk.

  • De konijnen krijgen dagelijks hooi, korrels , groenten, kruiden, takken en vers water. Als u liever heeft dat uw konijn(en) andere voeding krijgen, gelieve dit dan zelf mee te brengen. Als uw konijn bepaalde groenten of kruiden niet kan verdragen gelieve dit mee te delen in ons mailcontact tijdens de bespreking van de reservatie.

  • Het konijnenhotel dient vooraf betaald te worden. Enkel dan is uw reservatie definitief.

  • Als een konijn niet gezond oogt dan mag Flopping Lops dit konijn weigeren. Om te voorkomen dat andere konijnen ziek worden. 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Flopping Lops | sitemap | rss