Als jij op vakantie gaat dan wil je zorgeloos genieten. Met in gedachte dat jouw konijnen op een goed plekje ook kunnen genieten. 
Dan ben je bij Flopping Lops aan het juiste adres! 

 

Jouw konijnen zullen all-inclusive genieten van hun tijd bij Flopping Lops. Ik zorg voor voeding, groot verblijf, dagelijks vers drinkwater, dagelijkse verschoning van het toilet en doe een dagelijkse check uiteraard van de gezondheid en het gedrag! 


Ik voorzie in de noden van jouw konijnen door knaagmateriaal aan te bieden, te laten bewegen, denkspellen te spelen en af en toe een aaitje. 

Zelf hoef je niets mee te nemen maar een schuilplaats met vertrouwde geur kan ervoor zorgen dat ze meer op hun gemak zijn. 

In het verblijf worden schuilplekjes voorzien alsook een slipvrije ondergrond. Hier en daar zal een zacht plaatsje zijn om te rusten.

Met plezier neem ik foto's en filmpjes om jou door te sturen, zo heb je de bevestiging dat ze zich goed voelen.

Er zijn 2 verblijven in de kamer met voldoende ruimte tussen deze verblijven. Heb je toch graag dat jouw konijn(en) alleen in de kamer zit(ten) dan kan dat na bespreking en met meerkost. 

Reserveren kan per mail: info@floppinglops.be of via whatsapp op 0499 28 91 22.

Let op reservatie is pas definitief na betaling van een voorschot. Het voorschot bedraagt €50 en wordt bij het ophalen verminderd van het totaal bedrag. 

Adres

Ongelberg 75
2490 Balen

Tarieven 2023

1 konijn : €12,50/dag

2 konijnen: €15/dag

Vanaf 3 konijnen is de prijs te bespreken

Tarieven 2024

1 konijn : €15.5/dag

2 konijnen: €18/dag

Vanaf 3 konijnen is de prijs te bespreken

Je kan tijdens het verblijf jouw konijn(en) laten trimmen aan een verlaagd tarief.

Kortharig konijn onderhoud: €25

Langharig konijn onderhoud: €35

Plakpoep: €55

Vervilting: €70

Geef dit ook even aan bij het reserveren. 

Betalen kan cash of met Payconiq

 

Voorwaarden

  • Flopping Lops geeft aan hoeveel konijnen maximum in 1 verblijf terechtkomen.

  • Uw konijnen moeten gevaccineerd zijn tegen Myxomatose, RHD1 en RHD2. Dit om het doorgeven van ziekte te vermijden naar andere konijnen. Graag het vaccinatieboekje meenemen bij het afzetten van jouw konijn. 

  • Indien uw konijn medische verzorging nodig heeft, gelieve dit dan op voorhand te vermelden. Zo kunnen we bespreken welke medicatie moet toegediend worden en welke extra kosten hiervoor aangerekend worden.

  • Bij twijfel over de gezondheid van uw konijn, consulteert Flopping Lops een dierenarts. De kosten van het consult en de medicatie zijn voor rekening van de eigenaar. 

  • Flopping Lops kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het overlijden van uw konijn(en).

  • Na afspraak kan je jouw konijn(en) langsbrengen en ophalen. Is er een wijziging in jouw planning qua afzetten of ophalen gelieve mij, Evi, te contacteren per mail, telefoon of Whatsapp. NIET via Facebook of Instagram.

  • Bij het niet ophalen van uw konijn(en) behoudt Flopping Lops zich het recht om de konijnen na 14 dagen te herplaatsen. Restitutie van de verblijfskosten is niet mogelijk.

  • De konijnen krijgen dagelijks hooi, korrels , groenten, kruiden, takken en vers water. Als u liever heeft dat uw konijn(en) andere voeding krijgen, gelieve dit dan zelf mee te brengen. Als uw konijn bepaalde groenten of kruiden niet kan verdragen gelieve dit mee te delen in ons mailcontact tijdens de bespreking van de reservatie.

  • Het konijnenhotel dient vooraf betaald te worden. Enkel dan is uw reservatie definitief.

  • Als een konijn niet gezond oogt dan mag Flopping Lops dit konijn weigeren. Om te voorkomen dat andere konijnen ziek worden. 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Flopping Lops | sitemap | rss