Hallo iedereen, Ik ben Evi en ik woon samen met mijn vriend Dennis in Herselt. Wij zijn de fiere baasjes van Theodore en Seraphine. Naast Flopping Lops werk ik ook nog voltijds in een microbiologisch labo. 

Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd en heb altijd al zin gehad om te ondernemen. Mijn passie en zin voor ondernemen hebben ervoor gezorgd dat ik ben begonnen met Flopping Lops. 

Wat is mijn missie met Flopping Lops?
Het welzijn van konijnen verbeteren door (toekomstige) baasjes, vrijwilligers in de opvang, studenten dierenzorg, fokkers en zo kan ik nog even verder gaan, te informeren over hoe we het konijnen zo aangenaam mogelijk maken
.  Ook wil ik er voor zorgen dat baasjes de weg vinden naar de juiste voeding, huisvesting en verzorging die konijnen nodig hebben. 

Na een job als dierenartsassistente heb ik sneller de toegang gevonden om me om te scholen tot konijnendeskundige en konijnentrimmer. Tijdens deze loopbaan heb ik ook heel wat medische kennis vergaard en een zeker vertrouwen om Theodore en Seraphine ook medisch te kunnen helpen. 

Opleidingen
De opleiding konijnendeskundige heb ik gevolgd aan de Martin Gaus Academie, lessen gegeven door Bernice Muntz.
Het trimmen van konijnen heb ik geleerd van Ilse Pos van het Regionaal Voorlichtingsbureau voor konijnen.
Daarnaast heb ik in 2018 mijn eerste Symposium gevolgd, georganiseerd door Proveto. Er komen elk jaar verschillende dierenarsten van over de hele wereld met hun eigen vakgebied wat betreft konijnen en knaagdieren. 
Verder hou ik mezelf op de hoogte via bijscholingen en medische boeken. 


 

Aanpassing verzendingskosten

Aanpassing verzending

De verzendtijd kan oplopen tot 1 week. 
Dit door de drukte van het trimmen.

Wist je dat:
=> je ook kan ophalen bij ons.
=> wij een beperkte gratis bezorgronde hebben (regio Herselt - Tielt-Winge- Olen)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Flopping Lops | sitemap | rss