Hallo, Ik ben Evi en ik woon samen met mijn vriend Dennis in Herselt. Wij zijn de fiere baasjes van Theodore en Seraphine. Naast Flopping Lops werk ik ook nog voltijds in een microbiologisch labo. 

Ik ben van nature nieuwsgierig aangelegd en heb altijd al zin gehad om te ondernemen. Mijn passie en zin voor ondernemen in combinatie met mijn liefde voor konijnen hebben ervoor gezorgd dat ik ben begonnen met Flopping Lops. 

Wat is mijn missie met Flopping Lops?
Het welzijn van konijnen verbeteren door (toekomstige) baasjes, vrijwilligers in de opvang en studenten dierenzorg te informeren over hoe we het konijnen zo aangenaam mogelijk maken
.  Ook wil ik er voor zorgen dat baasjes de weg vinden naar de juiste voeding, huisvesting en verzorging die konijnen nodig hebben. 

Na een job als dierenartsassistente heb ik sneller de toegang gevonden om me om te scholen tot konijnendeskundige en konijnentrimmer. Tijdens deze loopbaan heb ik ook heel wat medische kennis vergaard en een zeker vertrouwen om Theodore en Seraphine ook medisch te kunnen helpen. 

Opleidingen
De opleiding konijnendeskundige heb ik gevolgd aan de Martin Gaus Academie, lessen gegeven door Bernice Muntz.
Het trimmen van konijnen heb ik geleerd van Ilse Pos van het Regionaal Voorlichtingsbureau voor konijnen.
Daarnaast heb ik in 2018 mijn eerste Symposium gevolgd, georganiseerd door Proveto. Er komen elk jaar verschillende dierenarsten van over de hele wereld met hun eigen vakgebied wat betreft konijnen en knaagdieren. 
Verder hou ik mezelf op de hoogte via bijscholingen en medische boeken. 
Sinds 2020 ben ik gestart met de 2-jarige opleiding tot Herborist. Herborist is een deskundige op het gebied van geneeskrachtige planten en kruiden. Konijnen zijn herbivoren en daarom vind ik het belangrijk om de werking te kennen van planten en wat ze juist doen met het lichaam. 


 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Verzending 1 x per week!

Liefste klantjes! 
Door de drukte van het trimmen heb ik besloten om nog maar 1 x per week bestellingen te verzenden. 
Dit zal vanaf heden zo zijn. 
De verzenddag zal op woensdag OF donderdag zijn. 
Dit om alle konijntjes die moeten getrimd worden zo snel mogelijk te helpen. 

© 2019 - 2021 Flopping Lops | sitemap | rss