Konijnentrimmer, klinkt bij vele onbekend in de oren. Toch zijn er genoeg redenen om de vacht van je konijn in conditie te houden. Het knippen van langharige konijnen voor hun zicht en algemene welzijn, het borstelen van normaalharige konijnen om hen door de rui te helpen, kortharige omdat ze misschien wel een huidprobleem hebben en zo kunnen we nog een tijdje doorgaan. Vooral langharige konijnen hebben veel hulp nodig, deze vervilten veel sneller wat echt levensbedreigend kan zijn in vergevorderd stadium. Het belang van een onderhoudsbehandeling mag hier dan ook niet onderschat worden. Zoals je merkt gaat de vachtverzorging verder dan alleen maar trimmen. Het herkennen van parasieten en andere huidaandoeningen is heel belangrijk als konijnentrimster. Ze kunnen effect hebben op de lichamelijke conditie maar ook op vlak van gedrag. Dit werkt ook in de andere richting, zo kunnen ze door gedragsproblemen vachtproblemen ondervinden. 
Om welke reden dan ook help ik als konijnentrimmer u en uw konijn graag.

Vakantieperiode 2021: 07/08/2021 - 23/08/2021. Plan je afspraak dus voor of na deze datums. Tijdens onze vakantieperiode worden er geen trimafspraken gepland

Tarieven per konijn

 

 

Contacteer ons via mail info@floppinglops.be, facebook of telefonisch op 0499/28.91.22

WIj aanvaarden ook betalingen met de kaart of mobiel

Onderhoudsbehandeling                        

Kortharig:                            € 32
Langharig:                           € 42

Verwijderen van plakpoep     € 65

Om de duur te verkorten is het aangeraden om na 6 à 8 weken de behandeling te herhalen. Zo ervaart je konijn minder lang stress. 

Ontklitten of ontvilten         € 80

Je konijn kan het één uur volhouden of drie uur, als er te veel stresssignalen zijn besluit ik om de behandeling te stoppen.
Dan gaan we op een ander moment verder zonder bijkomende kosten.

Enkel knippen nagels           € 15

Reisvergoeding                    € 0,30/km (heen+terug)

Bij elke behandeling worden de ogen, oren, nagels en algemene vachtconditie nagekeken. Hierdoor kunnen sommige ziekten al vroegtijdig opgespoord worden. 

Er wordt steeds getrimd met oog op het welzijn van uw konijn, door middel van hoe ik trim maar ook waar. Ik heb er bewust voor gekozen om enkel te trimmen aan huis. Konijnen zijn enorm stressgevoelig, dit tijdens de behandeling maar ook tijdens het transport. Sommige stressfactoren kan ik niet wegnemen, het transport wel.   

Wil je graag op regelmatige tijdstippen afspraken maken? Dan is het trimabonnement iets voor jou! 
 

 

 

Aanpassing verzendingskosten

Aanpassing verzending

De verzendtijd kan oplopen tot 1 week. 
Dit door de drukte van het trimmen.

Wist je dat:
=> je ook kan ophalen bij ons.
=> wij een beperkte gratis bezorgronde hebben (regio Herselt - Tielt-Winge- Olen)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Flopping Lops | sitemap | rss