Konijnen worden getrimd om allerlei redenen. Meer functioneel dan esthetisch. Langharige konijnen worden kortgeknipt zodat ze terug vrij kunnen bewegen, artrosepatiënten omdat ze hun eigen vacht niet kunnen onderhouden en kortharige konijnen omdat ze niet door de rui komen. Dit zijn maar enkele redenen om een konijentrimmer in te schakelen. 
Werkwijze

Ik trim aan huis, te Balen en bij dierenartsenpraktijk Curiovet te Lubbeek.
Aan huis trim ik voor de stressgevoelige konijntjes of als je zelf de afstand niet wil afleggen tot 1 van de 2 locaties. Je hoeft zelf niets te voorzien. Een trimtafel heb ik bij, ik heb geen elektriciteit nodig want ik werk met scheermachines op accu's. Als jouw konijn moeilijk te pakken is vraag ik wel om het konijn tegen het tijdstip van het trimmen tijdelijk kleiner te zetten. Zo verminder je ook de stress van het proberen vangen. Ben je niet handig met het oppakken van je eigen konijnen? Geen probleem dan doe ik dit graag voor jou. 

Te Balen is mijn eigen trimsalon gelegen, samen met het hotel. Heb je 2 konijnen maar moet maar 1 van de konijnen getrimd worden dan breng ze je samen mee. Dit om ruzie bij thuiskomst te vermijden. Je komt bij voorkeur met maximum 2 personen en ik vraag wel om je schoenen uit te doen. De reden hiervan is dat ik ziektes wil vermijden die met jouw schoeisel meekomen. Hou je je schoenen liever aan dan geef ik met plezier een schoenovertrek. 

Curiovet te Lubbeek is een dierenartsenpraktijk voor bijzondere diersoorten. Het team is gespecialiseerd in konijnen, knaagdieren, reptielen, vogels en fretten. Er worden geen honden of katten behandeld. Ik verwijs je dus graag naar het team van Curiovet voor medische zorgen. Elke 2 weken op zaterdagnamiddag kan je hier een afspraak maken. 

Afspraak maken

  • Telefonisch op 0499/28.91.22. Als ik aan het werk ben neem ik niet op. Laat dan een voicemail achter of stuur een sms. 
  • Whatsapp op 0499/28.91.22. Via deze weg kan je met het snelst bereiken. 
  • Mail: info@floppinglops.be. Hou rekening met een wachttijd van 3 dagen. 

Betaling

  • Payconiq
  • Cash
  • Overschrijvingen worden ter plekke gedaan
  • Er worden geen betalingen achteraf aanvaard, elke trimbeurt wordt ter plekke betaald of via ons trimabonnement. 

Wil je graag op regelmatige tijdstippen afspraken maken? Dan is het trimabonnement iets voor jou! 

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Flopping Lops | sitemap | rss