Betaalmogelijkheden

Bij Flopping Lops kan je snel en makkelijk betalen via mollie, een betrouwbaar en veilig betalingsplatform. Wij aanvaarden volgende betalingsmethodes:

 • Bancontact
  "Bancontact is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Omdat Bancontact meer doet dan alleen online betalingen, maar bijvoorbeeld ook pintransacties in winkels, is het een vertrouwde naam in België als het om betalen gaat. Als gevolg hiervan blijft het aantal mensen dat online betalingen uitvoert via Bancontact groeien. Ook de hoogte van het gemiddelde bedrag per transactie groeit."

   
 • IDeal
  "iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Minstens 60% van de Nederlandse shoppers gebruikt het voor het betalen van hun online aankopen. Het is een betrouwbare en makkelijke online betaalmethode die veel vertrouwen geniet. Consumenten maken geld over vanaf hun eigen rekening, via het online bankproduct van hun eigen bank."

   
 • Sofortbanking
  "SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden zonder dat consumenten extra accounts aan hoeven te maken. Consumenten loggen bij SOFORT Banking in met de gegevens die ze gebruiken om in hun eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit hier kunnen ze rechtstreeks geld over te maken van hun eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen."

   
 • Creditcard
  "Wereldwijd worden de meeste online aankopen betaald met creditcard. Kaarthouders kunnen aankopen doen op krediet en betalen later, meestal aan het einde of begin van de maand, het hele bedrag dat ze gedurende maand uitgegeven hebben, terug."

   
 • Paypal (Binnenkort beschikbaar)
  "PayPal is wereldwijd de meest gebruikte online wallet, met meer dan 184 miljoen actieve gebruikers. Het is beschikbaar als betaalmethode in 202 landen en wordt ook in Nederland steeds meer gebruikt. Jaarlijks worden in Nederland ruim 4 miljoen online aankopen betaald via PayPal. PayPal laat klanten hun creditcardgegevens of bankrekening aan hun PayPal-account koppelen, of saldo op hun account zetten. Bij het betalen van een aankoop wordt afgerekend met alleen het e-mailadres en wachtwoord van het PayPal-account en hoeft er verder geen persoonlijke of financiële informatie overhandigd te worden, waardoor het een erg veilige betaalmethode is."

   
 • Bankoverschrijving
  "Als u voor een bankoverschrijving kiest dan dient u zelf het openstaande orderbedrag naar ons over te maken. De gegevens die nodig zijn voor de bankoverschrijving staan in de orderbevestiging die u na het plaatsen van een bestelling per email ontvangt. Vermeld bij de bankoverschrijving altijd het ordernummer uit de orderbevestiging en hou er rekening mee dat het één tot drie dagen kan duren voordat de betaling op onze rekening is bijgeschreven. Na ontvangst van de betaling wordt uw bestelling in behandeling genomen en verzonden."

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Flopping Lops | sitemap | rss