Snuffelmat voor konijnen

Vanaf vandaag zijn de snuffeldekens, -matten en -wortels bij ons verkrijgbaar.  In samenwerking met 4Sanca hebben wij een konijnenlijn ontwikkeld.
Waarom deze snuffelspellen terwijl er al zoveel denkspellen zijn?
Aan denkspellen is er geen gebrek op dit moment zoveel is duidelijk. Daarom willen wij het toch net iets anders doen, we zien overal dezelfde spellen terugkomen, vele zijn praktisch maar zijn ze ook gepersonaliseerd of onderscheiden ze zich van anderen? Wordt het spel niet snel eentonig aangezien het meestal maar op 1 manier kan gebruikt worden? Theodore en Seraphine hebben al verschillende spellen uitgeprobeerd en ze vinden het uiteraard leuk maar worden het ook even snel beu of er zit geen moeilijkheid meer in.

Daarom zijn we beginnen brainstormen hoe we de spellen ook kunnen maken voor konijnen. Zo is er rekening gehouden met konijnen die een plattere snuit hebben en dus niet altijd even ver kunnen neuzen als konijnen met een spitsere snuit.

De denkspellen worden volledig met de hand gemaakt, zij doen dit met passie en vol overgave. Elk snuffeldeken is anders doordat ze met verschillende thema’s werken.
Voor ons was het thema duidelijk, konijnen!

Snuffeldekens
Volledig in konijnenthema gemaakt en steeds ook met het oog op de natuur zoals je kan zien is er een boom of bloemen in verwerkt. Zo goed als elk blaadje kan gebruikt worden om wat lekkers onder te verstoppen. Er zijn verschillende methodes van verwerken gebruikt waardoor er genoeg afwisseling zit in de manier waarop ze het lekkers uit de bloemen of blaadjes moeten halen. Deze zijn verkrijgbaar in small en medium. De small is ideaal voor 1 konijn om even bezig te zijn terwijl de medium voor 2 konijnen genoeg te doen geeft.

snuffelmat voor konijnen

Snuffelwortels
Dit is een langwerpige mat met aan het uiteinde een wortel, die je kan oprollen, op deze manier kan je de moeilijkheidsgraad voor je konijn opbouwen. Op de mat zelf zijn ook snuffelgedeelten aangebracht in verschillende vormen. Afwisseling gegarandeerd!

snuffelmat voor konijnen

Snuffelmat
Een snuffelmat gemaakt uit hoogwaardige fleecestof, die niet uitrekt na een wasbeurt. De verschillende reepjes vallen naar alle kanten en je kan er dan ook zo diep of zo ondiep als je zelf wil, lekkers in verstoppen.

snuffelmat voor konijnen

Er wordt gebruik gemaakt van kwalitatieve en hoogstaande stoffen. Zo kan je ons hele snuffelaanbod wassen op 30°C, liefst met ecologisch afbreekbaar wasmiddel. Waarbij vele stoffen hun vorm verliezen bij het wassen zullen deze stoffen hun vorm behouden! Alle snuffelmaterialen worden met de hand gemaakt, hierdoor kan het zijn dat niet alle vormen direct beschikbaar zijn maar dat er enige wachttijd is. Maar wij garanderen jou dat het het wachten zeker waard is! Je kan ook een gepersonaliseerde mat bestellen met bijvoorbeeld de namen van jouw konijnen op. Hiervoor mag per mail contact opnemen dan bespreken we wat er mogelijk is.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Flopping Lops | sitemap | rss